TEKLİF AL
GÜVENLİK KAMERALARI HAKKINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR Kamera Sistemleri
GÜVENLİK KAMERALARI HAKKINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR
  1. Kameralarınızın Doğru Konumda olduğundan emin olmalısınız.

Güvenlik kamerası kurulumu yapılmadan önce dikkat edilme gereken husus, kameraların konumu ve doğru açıyla montajının yapılmasıdır. Kameraların tam görüş alanının kapladığından ve kör noktaların kalmadığından emin olmalısınız. Kameraları camlar ve kapılar gibi tüm giriş noktalarının yakınında yerleştirdiğinizden emin olun, böylece içeri girmeye çalışan herkesin net bir görüntüsünü yakalayabilirsiniz.

  1. Firmanızın veya evinizin özel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmalısınız.

Güvenlik sistemi kurulumu için standart bir güvenlik sistemi projesi yoktur. Örneğin, uzak bir bölgede bulunan bir ofis, şehir merkezindeki bir ofistekinden daha fazla koruma gerektirir. Profesyonel güvenlik sistemleri için yatırım yapmadan önce, gereksinimlerinize uyan bir güvenlik sistemi bulmak için mülkünüzün risk değerlendirmesini yaptığınızdan emin olun.

  1. Güvende olduğunuzu düşünmemelisiniz.

Güvenlik söz konusu olduğunda, çoğu işletme sahibi, hırsızlardan daha çok endişe duyar ve mekanın içindeki güvenlik risklerini göz ardı etmeye daha fazla eğilimlidir. Vandalizm ve diğer kötü niyetli eylemlerden kaçınmak için sadece dışarıdan gelebilecek hırsızlara değil, aynı zamanda personelinize ve müşterilerinize de göz kulak olmalısınız. Dolayısıyla, ofis ya da mağaza binanızı güvence altına almayı düşündüğünüzde, hem dışarıdan gelen davetsiz misafirlerden hem de kötü niyetli çalışanlardan korunduğunuzdan emin olun.

  1. Uzaktan izlemelisiniz.

Bir güvenlik sistemi kurulumu, güvenlik için doğru yönde bir adımdır, ancak süreç kurulumla sona ermez. Güvenlik kameralarını kesintisiz, istediğiniz an izlemeniz de gerekebilir. İzlenmeyen güvenlik sistemleri, bir saldırı olduğunda yüksek sesli alarmları ve projektörleri açar. Öte yandan, 24 saat süren izlemeye sahip ticari güvenlik sistemlerini seçtiğinizde, ekibiniz tarafından alanı 7/24 izleyebilir, izinsiz girişler hakkında anında bildiri alabilirsiniz. Ayrıca, bu tür sistemler yangın gibi diğer acil durumlara da izlenebilir

23.09.2022 -
Güçlü Çözüm
Ortaklarımız
Tüm Referanslar
Bullring
Cofem
Davantis
Dunlop
Sec-on
Teknim
Videofied
Vivotek
Cambox
Faast
Utepo
Paradox
Crow