TEKLİF AL
Bi̇r Anneni̇n Gözünden Bebek Bakıcı Kamera Sistemi̇ İzmi̇r Kamera Sistemleri
Bi̇r Anneni̇n Gözünden Bebek Bakıcı Kamera Sistemi̇ İzmi̇r

Eski dönemler için kadının iş gücüne dahil olduğunu söylemek pek de mümkün değildir. “İş gücü” denirkenki kasıt, maddi kazanç getirecek bir işte çalışmaktır. Ancak iş gücüne olan ihtiyacın artması, kadınların kendilerini bağımsız bir birey olarak hissetme ihtiyaçları kadınların da aktif olarak çalışma hayatına dahil olmasını sağlamıştır.
Çalışan ve henüz yeni anne olmuş bir kadın olarak söyleyebilirim ki, iş hayatının yoğunluğu da yorgunluğu da beni kesinlikle zorlamadı. Aksine bir şeyler yapabiliyor olmak, kendi ayaklarımın üzerinde durmak beni hep iyi hissettirdi. Ta ki bebeğim olana kadar. Çalışan kadınlar beni anlayacaktır ki, iş yerindeyken aklım sürekli bebeğimdeydi. Sürekli olarak “Acaba ne yapıyor, ağlıyor mu, aç mı, tok mu?” gibi sorular ile kendimi bunaltır, yaptığım işten alacağım verimi de düşürürdüm. Sonra bir şeyler için kendimi yememin doğru olmayacağını fark ettim ve bu soruna bir çözüm yolu bulmaya çalıştım. O esnada karşıma Elkasis güvenlik sistemlerinden ulaştığım bebek bakıcı kamerası çıktı.
Bebek bakıcı kamerası, benim yeniden doğmamı sağladı diyebilirim. Çünkü bu kamera sayesinde bebeğimi istediğim zaman görebilme imkanı yakaladım. Bu kameranın bana göre faydalarını ise şu şekilde özetleyebilirim.
Bebek bakıcı kamerası faydaları açısından söyleyebileceğim ilk şey, istediğim zaman bebeğimi görebilme imkanını bana sunması derim. Yani bu kamerayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza yönlendirerek istediğiniz zaman bebeğini görebiliyor, hasret giderebiliyorsunuz.
Bebek bakıcı kamerası önemi ve faydaları konusunda söyleyebileceğim diğer şey şu olabilir; bebeklerimizi çeşitli firmaların bize yönlendirdiği bakıcılara emanet ediyoruz. Bakıcının bebeğimize nasıl davrandığını evde olmadığımız zamanlarda bu kamera ile görebiliyoruz. Son zamanlarda gördüğümüz haberler içimize öyle bir şüphe düşürdü ki, her kadının çocuğu için bu kamerayı bağlatmasını tavsiye ettiğimi belirtmek isterim.
Bebek kamerasının faydaları konusunda söyleyebileceğim bir diğer durum şu; bebeği ayrı odalarda uyutan ebeveynler, her gece birkaç kez kalkıp bebeğe bakma ihtiyacı duyuyorlar. Ancak bu kamera ile bu durum da ortadan kalkıyor. Gece uyandığınızda bebek sesi duyduğunuzu sandıysanız eğer, kamerayı açıp bakabilirsiniz. Bu sayede sürekli odaya gir çık yaparak bebeği rahatsız etmemiş, kendi uykunuzu da çok bölmemiş olursunuz.

Detaylı bilgi almak için iletişime geçiniz. 0232 251 42 72 bulut@elkasis.com

31.08.2020 -
Güçlü Çözüm
Ortaklarımız
Tüm Referanslar
Bullring
Cofem
Davantis
Dunlop
Sec-on
Teknim
Videofied
Vivotek
Cambox
Faast
Utepo
Paradox
Crow